Teater Brunnsgatan Fyra följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset covid-19 och agerar enligt Folkhälsomyndighetens och Stockholms stads restriktioner och rekommendationer. Vi uppdaterar oss kontinuerligt på förhållningsregler och restriktioner och anpassar både salong och andra publika ytor enligt rådande rekommendationer.

Publikplatser och publika utrymmen
Fram till den 29 september välkomnar vi endast 30 sittande gäster av 80 möjliga för att kunna garantera ett avstånd på minst en meter mellan sällskapen.. Insläpp sker 30 minuter innan föreställning och direkt in i salongen för att undvika trängsel i foajén.

Ombokning/återköp av biljetter vid sjukdomssymptom
Om du känner dig sjuk eller tveksam till att komma så ber vi dig att stanna hemma och erbjuder ombokning fram till en timme innan föreställningen börjar. Avbokning med återbetalning (minus serviceavgift) ska ske senast 24h innan föreställningen. Både ombokning och avbokning görs via mail till elvira@brunnsgatanfyra.se Om det är Teater Brunnsgatan Fyra som ställer in återbetalas alltid pengar för biljetten.

Vi ber er att hålla avstånd, tvätta händerna, följa våra publikvärdars anvisningar på plats och stanna hemma om du har symptom eller tillhör riskgrupp. Tveka inte att höra av er om ni har ytterligare frågor.